• 01.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg

Szef Kuchni poleca

Chef’s Inspirations

http://www.restauracjaborodino.pl/images/stories/m.png

Krem ziemniaczano-porowy (220ml) z chipsem jarmużowym

Potato-leek soup with kale chips

Golonka wieprzowa (300g) na puree ziemniaczano-chrzanowym (150g) z kapustą kiszoną (50g)

Pork knuckle with horseradish potato puree and sauerkraut

Stek z polędwicy wołowej (200g) serwowany na gorącej lavie, z pieprzowym sosem, frytkami steakowymi (100g) i bukietem pieczonych, rozmarynowych warzyw (120g)

Sirloin steak Server on a hot lava stone, with peppercorn sauce, chips and assorted baked steakowymi, rosemary vegetables

Łosoś pieczony (160g) na czarnej soczewicy (100g) z kaparami

Salmon roasted on Black lentils with capers

Strudel jabłkowy (180g) z lodami waniliowymi

Apple strudel with vanilla ice cream

12,00 zł


37,00 zł


69,00 zł



42,00 zł


14,00 zł