WALENTYNKOWE MENU
___________________________________________________________
Przystawka – Amuse Bouche (czekadełko)
√ Delikatny Pasztet z Kaczych Wątróbek Duszonych w Czerwonym Winie z Jabłkiem Podany w Cieście Francuskim na Żurawinie i Obsypany Chrupiącymi Pistacjami
ZUPA (do wyboru)
√ Aksamitny Krem z Buraka z Nutą Trufli, Kozim Serem i Grzanką
√ Rozgrzewająca Zupa Chrzanowa z Chrupiącym Boczkiem, Zapiekanym Puree i Oliwą Pietruszkową
DANIE GŁÓWNE (do wyboru)
√ Halibut na Buraczano – Truflowym Musie | Ziemniaczane Gratin | Sos Holenderski | Chips z Topinambur
√ Policzek Wieprzowy na Muślinowym Puree | Sos Demiglace | Konfitowany Por | Chrusty Ziemniaczane
DESER
√ Panna Cotta | Mus Truskawkowy | Mini Bezy Limonkowe | Kawior Jagodowy
___________________________________________________________
Rezerwacja i szczegóły oferty 514188935
DODATKOWO :
Welcome drink – KIR ROYAL
Walentynkowa ścianka do seelfie
Romantyczna muzyka w tle